כיריים אינדוקציה– כל היתרונות והחסרונות
לאחרונה, ניתן לראות כי יותר ישראליים בוחרים לזנוח את הכיריים, המופעלות בגז, ולעבור אל תחליפים אחרים לצורך בישול.
אחד המוצרים , שניתן לראות כי הביקוש שלו עלה לאחרונה הן כיריים אינדוקציה, וכך ניתן לראות כי הכיריים הללו ממגנטות אליהן ישראלים רבים, החפצים בשינויים בגזרת המטבח ובעיקר בגזרת הבישול.
מטרת מאמר זה לעזור לאלו מכם, המעוניינים לרכוש את הכיריים הללו, להבין את החסרונות והיתרונות, ולקבל החלטה מושכלת בעניין הרכישה.
מה הן כיריים אינדוקציה?
שיטת האינדוקציה היא בעצם סלילים מגנטיים, הנמצאים מתחת למשטח קרמיקה, ואלו יוצרים חום מדויק בהתאם לקוטר סיר הבישול .
מה הן היתרונות והחסרונות של כיריים אינדוקציה?
יתרונות:
- חימום מהיר ושליטה בטמפרטורת הבישול– זהו החלום הרטוב של כל חובב בישול ועקרות הבית.
אחד מהמאפיינים הבולטים ביותר בכיריים אלו היא האפשרות להתאים את הטמפרטורה המדויקת לתבשיל, ולכן שיטה זו גם חוסכת בזמן וגם התבשיל יותר נימוח וטעים.
חיסכון באנרגיה– מכיוון שכיריים אלו מופעלות רק כאשר סיר מונח עליהן, ולכן הן חוסכות באנרגיה, בנוסף לכך השיטה ייחודית של כיריים אלו גורמת לכך שמקור החום יופעל על פי הקוטר של הסיר, שבו מתבשל התבשיל.
- ניקוי קל ביותר– נדרשת רק העברת מטלית בלבד לצורך ניקוי המשטח.
חסרונות:
- מחיר– המחיר של כיריים אלו הוא יקר יחסית, לעומת המחירים של כיריים מסוגים אחרים.
- צורך ברכישת סירים חדשים– לא כל סוגי הסירים מתאימים לכיריים הללו, ולכן לפעמים יש לחדש סירים כדי להתאימם לכיריים אלו.
- קושי בבישול מאכלים– לבשלנים המעוניינים במוקפץ יהיה קשה לבצע זאת, משום שכל הורדת הסיר מהכיריים מבטלת את פעולתן, כמו כן לא ניתן להכין חציל על האש בדומה לחלק מהחסרונות של כירות חשמל.
לרכישה הכנסו עוד היום: https://www.otzma-team.co.il/.