קמחים איטלקיים
במאמר זה אתמקד בקמח לבן מאיטליה. לקמח לבן יש היסטוריה ארוכה באיטליה והוא מהווה מקור תזונה חשוב לאיטלקים המסתמכים עליו לארוחות היומיות שלהם.
הוא משמש גם להכנת פסטה, בצק פיצה ולחם. למעשה, קמח לבן שימש שפים איטלקיים רבים לאורך מאות השנים להכנת מנות כמו לזניה או רביולי (סוג של פסטה), בעוד שאחרים השתמשו בו להכנת קינוחים כמו טירמיסו או ביסקוטי פולי (ביסקוויטים).
אז מה צריך לדעת על קמח איטלקי?
קמח הוא מזון בסיסי באיטליה ואחד המוצרים הנצרכים ביותר במדינה, ייצור ומכירה של קמחים באיטליה הוא אחד הסקטורים החשובים במדינה.
הוא מוצר חשוב בתעשיית המזון האיטלקית. הוא משמש להכנת פסטה, לחמים, עוגות ומוצרים רבים אחרים.
הקמח האיטלקי הוא מוצר יסוד עבור האיטלקים. למעשה זהו אחד המרכיבים החשובים ביותר עבור סוגים רבים של פסטה כגון ספגטי, פטוצ'יני ורביולי.
הקמח האיטלקי והאוכל
כולנו מודעים לכך שאוכל איטלקי הוא מקור נהדר לסיפוק. המנות המסורתיות והמרכיבים הטריים ביותר הופכים את האוכל האיטלקי לבחירה מצוינת עבור אנשים רבים.
קמחים איטלקיים הם קמחים איכותיים בעל היסטוריה ארוכה של ייצור, אשר מיוצר על ידי חברות רבות מאז תחילת המאה ה-20. הוא הופק לראשונה בסיציליה ולאחר מכן התפשט לאזורים אחרים. הקמח נוצר במקור מחיטה אך הוא מכיל גם שעורה, שיבולת שועל, שיפון או כוסמת.
לסיכום
הקמח האיטלקי הוא קמח מסורתי המשמש להכנת פסטה, פיצה ומאכלים אחרים. הוא עשוי מסולת וגם מקמח דורום.
המרכיב העיקרי הוא סולת, אך החלק החשוב ביותר במוצר זה הוא קמח הדורום המעניק לו את טעמו האופייני ומרקם משובח כשאנחנו אופים פיצה או מכינים פסטה.
היתרון העיקרי שלו על פני זני חיטה אחרים כמו קמחים אמריקאים, שכן יש לו תכולת חלבון גלוטן טובה יותר בהשוואה לזנים אירופאים אחרים.
>למידע נוסף ורכישה בקרו באתר La Torta מוצרי אפייה