גלידריות במודיעין – למה אנשים כל כך אוהבים גלידה

גלידריות במודיעין

גלידה משאירה אותך עם טעם של עוד… אז למה לא תאכלו עוד גלידה? גלידריות במודיעין ידועות באיכות הגלידה שלהן ובמגוון הטעמים המדהים. למה אתם מחכים? גשו לגלידריות במודיעין!

חוויתם ייסורי רעב ותשוקה כשהבטתם על גביע גלידה?

זה יכול להעיד שהפינוק הסוכרי והקרמי כמעט ואי אפשר לעמוד בפניו. וזה לא רק בגלל שגופנו התפתחו להשתוקק לסוכר באופן קבוע. כשאתה מפרק את הכימיה שמאחורי גלידה, קל לראות מדוע: זה תוכנן לשילוב המושלם של אלמנטים – סוכר, שומן, מים קפואים ואוויר – שמרכיבים את הגלידה המדהימה והאהובה על כולנו במודיעין ובסביבה, בדקו גם בקישור.

השיא של גלידה היה מלחמת העולם השנייה.

איסור והדיכאון הגדול הביאו צורך חדש במזון נוחות, והגלידה נכנסה פנימה. בסוף שנות השלושים של המאה הקודמת, אמריקאים אכלו יותר ממיליון גלונים ליום. הגלידה הפכה למקור לפטריוטיזם, עד כה שהצי האמריקני בנה מפעל גלידות צף בדוברה שהוסבה באוקיאנוס השקט.

הטעם הפופולרי ביותר של גלידה בארצות הברית הוא לא מה שאתה מצפה.

על פי האיגוד הבינלאומי למוצרי חלב, הטעמים הפופולריים ביותר של גלידה הנמכרים בארה"ב הם וניל ושוקולד.

והטעם החמישי-הפופולרי ביותר הומצא למעשה על ידי בן וג'רי.

הטעם הזה יהיה בצק עוגיות שוקולד צ'יפס. לקוח הציע את זה בחנות סקופ-ברלינגטון, VT בפתק אנונימי; לקח חמש שנים של בן וג'רי כדי לשכלל את המכניקה של ערבוב ידני של נתחי הבצק הגולמיים לגלידה. אבל ברגע שעלה לראשונה ב -1991, זה הפך להצלחה מתוקה.

רוצים לבדוק מה הטעם האהוב במודיעין? הגיעו למודיעין ובדקו בדוכני הגלידה מהו הטעם המועדף עליכם!

על פי מחקר שנערך באוניברסיטת קיורין בטוקיו, גלידה טובה למוח שלך, אם תאכל את הדבר הראשון בבוקר – לפחות בהשוואה לרעב לחלוטין. המחקר ביקש מנבדקי המחקר להשלים כמה בדיקות ממוחשבות, כאשר קבוצה אחת אכלה גלידה מיד לאחר שהתעוררו, והשנייה אכלה רק מים קרים לארוחת הבוקר. אלה שאכלו גלידה הראו עירנות גבוהה יותר מאלו שלא עשו זאת.

בקרו בגלידריות המודיעיניות גם בבוקר!

> בלינק https://modiinet.co.il/business/?cat=97 תמצאו מבחר בריכות במודיעין